Обучение в PLOEGER OXBO GROUP

Обучение в PLOEGER OXBO GROUP

Ploeger

PLOEGER OXBO GROUP е холандско-американско сдружение на двата водещи производители на комбайни за зелен боб, картофи, спанак, грах, сладка и посевна царевица, грозде, цитрусови култури, маслини, малини, кафе и други. След сливането на двете компании през 2011г., PLOEGER OXBO GROUP, насочва вниманието си към нови пазари, какъвто е и българският, с цел популяризиране на марката, а също така и увеличаване на производителността на българските производители.

Обучението се състоя в Розендал (Холандия), където се намира и централният офис на сдружението. Партньорите на Марпекс Агро от PLOEGER OXBO GROUP проведе обучение свързано с тънкостите при работа с подобен тип машини, тяхната техническата спецификация, както и това каква би била ползата от приложението им в България.
По време на обучението бе проведена и обиколка в производствената фабрика на PLOEGER OXBO GROUP, където бяха показани подробности свързани с процесите на работа, иновативния дизайн, както и характеристиките на машините.
Несъмнено, увеличаването на производителността в резултат от употребата на подбен тип машини е неизбежно, тъй като Марпекс Агро ЕООД вече има няколко осъществени проекти на територията на страната, а отзивите от страна на клиентите са повече от положителни.

Ploeger

Затвори менюто