Семинар – Стара Загора – Milkline – SCR

Семинар – Стара Загора – Milkline – SCR

На 20.04.2016 г. се проведе семинар организиран от Марпекс Агро и Milkline. Обучението беше проведено от Владимир Войков (представител на фирма Milkline) и специалния ни гост от Израел, г-н Анер Якоби (Представител на фирма SCR), който запозна нашите клиенти с най-новите и иновативни решения за следене на състоянието на животните в реално време.
Ние от Марпекс Агро и нашите партньори се грижим клиентите ни винаги да бъдат осведомени за най-новите практики в модерното животновъдство. Това е поредният път, в който се организира подобен вид събитие с тенденция да се изгради рутина и да продължава в бъдеще. Ние носим отговорност пред клиентите си и се стремим, те да постигат максимални резултати в работата си.
Ползите за фермерите след инсталирането на подобен тип система във фермата са осезаеми. Системата функционира и акцентира върху следното:
– Засича кои животни са разгонени.
– Следи здравословното състояние на животните.
– Следи руменацията и активността на животните.
– Подобрява нивото на зачеване.
– Намалява разходите за осеменяване и ветеринари.
– Намалява интервала при отелване.
– Подобрява генетиката на стадото.
– Помага за увеличаването на добива на мляко.
– Спестява време, работна ръка и други разходи.

Тъй като успехът на всяка ферма зависи от здравето и продуктивността на животните в нея, от израелската фирма производител SCR са отдадени на идеята, че всяка крава е от изключително значение. Техните продукти следят за здравето на милиони животни в световен мащаб, а решенията им базирани на информация и иновация са спечелили доверието на много фермери по света, като са им помогнали да подобрят развитието и ефективността на тяхната ферма. Решенията на SCR предоставят задълбочена информация и анализи, които са значително важни и свързани с продуктивността на всяко животно и гарантират сигурен бъдещ успех.
Направете и своята ферма по-ефективна. Ние от Марпекс Агро ЕООД ще бъдем Вашият надежден партньор в това начинание.

Семинар

Затвори менюто