Agrovector

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

Всички модели от серията Agrovector са оборудвани с 4-цилиндрови, 3.6-литрови Tier IIIb Deutz двигатели, с възможност за избор на мощността до 102-123 к.с.
Съвместно с гарантирането на ненадмината надеждност и ефективност за всяко приложение, тези последното поколение турбо дизели също са икономични, съчетаващи превъзходна производителност с изключително нисък разход на гориво.
Тези резултати са възможни благодарение на напредналия за времето си охлаждащ цилиндър и системата за впръскване на гориво с високо налягане, за изключителен и непрекъснат поток на мощност при всякакви условия.

Два изцяло нови за времето си модели се присъединяват към DEUTZ – FAHR серията телескопични товарачи. Това довежда до общ брой от пет достъпни модела: Agrovector 29.6 , Agrovector 29.6LP , Agrovector 35.7 и чисто новите Agrovector 37.6 и 37.7 Agrovector. Ниският център на тежестта и задвижването на четирите колела предлагат безконкурентри предимства, когато се работи при трудни теренни условия и за особено сложни приложения. Гамата Agrovector добива нов модел кетъринг за земеделски производители, които имат нужда от компактна и пъргава машина.

Двигателните системи на моделите Agrovector 37.6 и 37.7 Agrovector са допълнително оптимизирани да доставят постоянна мощност и въртящ момент в широк диапазон от обороти, за да направят всяка работа по-лесна.

С изключително дълги редовни интервали за поддръжка на двигателя, серията Agrovector се гордее с много нискоикономични експлоатационни разходи: маслото на двигателя се сменя на всеки 500 работни часа, докато хидравличната течност на система и филтрите трябва да се сменят само на всеки 1500 работни часа.

Специфично предаване за всеки модел.

Моделите Agrovector 29.6 , 35.7 и 29.6LP са оборудвани с две различни хидростатични кутии за максимална скорост от 32 км / час. Двата нови модела Agrovector 37,6 и 37,7, от друга страна, са оборудвани с трансмисия Powershift с четири предни и три задни скорости (или, като допълнителен вариант с шест предни скорости и три задни), за максимална скорост от 40 км /ч.

Хидростатичната скоростната кутия гарантира, че правилната предавка винаги се избира в зависимост от режима на работа, докато трансмисията Powershift прехвърля мощността на двигателя към колелата ефективно за превъзходна производителност и по-нисък разход на гориво .

Моделът 25.5 има хидростатична трансмисия ; тази машина е с максимална скорост от 27 км / ч и реагира бързо и безпроблемно за всички движения на товарачната ръката.

ГАЛЕРИЯ

Затвори менюто