Апликатор Greenstar MULTI

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

Комбинация от вградени компенсатори против разливане и много други екстри, позволяват оптимално нагаждане към трудни терени. Въпреки, че работната ширина е голяма, нуждата от тяга остава ниска. Два ЕxaCut разпределителя с вградени режещи устройства и сепаратор, премахват чуждите частици и гарантират точното разпръскване. Специално позиционираните масивни въртящи се стави гарантират оптимално направление на захранващия маркуч, без огъване.

Налично, в работна ширина от 12 – 24 м.

Дисков Инжекцион 

Дисков инжекцион All Track Farmer.

Инжекционното оборудване на Duport  предлага най-доброто качество на работа в различни условия. Разработката е повлияна от много години опит в практическото приложение. Оборудването е просто устроено, здраво и рентабилно и може да бъде монтирано на всяка цистерна. Дълбочината на цепката е регулируема между 2 – 6 см. Dupont е партньор на BSA в Холандия за дълго време и се специализира в инжекцион на тор.

Налично в работна ширина от 5,2 – 8,0 м.

STRIP TILLX

Иновативният XTill-Principle е базиран на изключително точен и ефективен метод на работа. Агрегатите, които носят инструментите са индивидуално насочвани съобразно дълбочината и работят, чрез хидравлично оказано налягане. По този начин те се адаптират оптимално към условията на почвата. За да се предотврати навлизане на останки от растения, които изсмукват хранителни вещества от почвата, специален процес на XTill премахва останките.

Затвори менюто