BAUER CENTERSTAR

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

Най-стабилната система под слънцето

Големите полета са трудни за обработване от която и да е напоителна система. Различна площ, структура на почвата, посеви и най-вече ветровити условия могат значително да повлияят на ефикасността на поливане и крайните резултати.

BAUER отговаря на тези предизвикателства с интелигентни и изключително здрави решения. Пример за това е GPS-контролираната пивотна система, която се адаптира перфектно към променящите се условия. Прецизен контрол на посоката и висококачествена технология гарантират перфектната функционалност. Широкото разположение на колелата предоставя по-добра стабилност при тежки ветрове и гарантира равномерно поливане, дори при тежки условия.

Колкото по-неблагоприятни са условията, толкова по-добре работи BAUER.

ПЛАНИРАНЕ

BAUER проектира и пуска в приложение индивидуални поливни системи от много десетилетия. Нашите специалисти планират проекти затворена верига и проекти по специфични изисквания.

Ние планираме всичко от единични системи до напоителни системи от огромни мащаби. В проектирането и планирането на проектите, принципите за устойчивост във времето и Европейско качество са винаги на първо място. Това предоставя на нашите клиенти екологични и икономични предимства, заради икономичното и ефикасно потребление на вода.

КАЧЕСТВО, КОЕТО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ОГЪН

Качеството на водата използвана за поливане винаги варира. В отговор BAUER разработи високо ниво на качество, което издържа на дори най-корозивните течности. Горещата галванизация на нашите части се прави единствено в заводи с ISO-сертификат, издаден според най-строгите Европейски стандарти за качество. За справяне с трудни течности, пивотната система е създадена от неръждаема стомана или с нанесен вътрешен слой.

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЕРФЕКТНОТО СГЛОБЯВАНЕ

Дори с най-иновативната технология и най-висококачествените материали, пивотните системи не трябва да се провалят в един специфичен аспект: перфектното сглобяване!

Съответно, BAUER подбира само техници, който са получили специално обучение. Тези техници са също отговорни за гарантирания обмен знания в областта между BAUER и неговите партньори из целия свят. Те са важен фактор в удовлетворението на клиентите ни.

РЕЗЕРВНИТЕ ЧАСТИ СА ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ

Дългото време на бездействие може да повлияе на качеството и количеството на жътвата. Затова всички места, на които се предлагат продуктите на BAUER притежават голям набор от резервни части в своите складове. Също така те притежават директен достъп до главният склад на BAUER. Частите биват директно доставяни и изпратени на същия ден на поръчката. За да се гарантира бързо, експертно и евтино сглобяване, BAUER създаде специални комплекти за поправяне. Те позволяват бързо справяне с проблемите и възстановяване на системите в изправност.

Затвори менюто