Селскостопански навес за съхранение на бали

Селскостопанският навес за съхранение Shelterall® е модулен, икономичен и прост тунелен навес, идеален за всички видове селскостопански складове. Той предоставя отлични условия за съхранение на разнообразни материали като фураж, дървесина, зърнени култури, торове и метанизирани продукти.

Oсигуряващ отлични условия за съхранение на разнообразни материали като фураж, дървесина, зърнени култури и торове. Той е лесен за монтаж, съответства на високите европейски строителни стандарти и предлага гъвкавост при използване, разглобяване и преместване. Това го прави идеалното решение за съвременните фермери, търсещи рентабилност и ефективност.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси
Универсалност и адаптивност

Подходящ за всички материали: Съхранява фураж, зърнени храни, торове, метанизирани продукти и дървесина, независимо от опаковката им (малки връзки, кръгли бали, насипно състояние, палети, стелажи).
Голямо разнообразие от размери: Навес с ширина до 25 метра и височина до 11 метра без основа, или до 15 метра върху бетонни стени или блокове TOUTABLOC®.
Различни видове фронтони: Ръчни или автоматични ролетни врати, плъзгащи се врати, за улеснена работа и сигурност.


Оптимизирано съхранение

Широка гама от възможности за организация: Лесно манипулиране и създаване на партиди за разделяне.
Гъвкаво закрепване: Може да бъде монтиран без основа или закрепен към бетон, осигурявайки стабилност и гъвкавост.


Съответствие с високи стандарти

Европейски строителни стандарти: Отговаря на европейските строителни стандарти и Еврокодове.
Сертифицирано качество: Навесите са сертифицирани от водещи партньорски инспекционни служби, което гарантира високо качество и безопасност.


Икономичност и ефективност

Оптимизация на пространството: Предоставя оптимално използване на наличното пространство за съхранение.
Икономичен: Половината от разходите за конвенционално строителство, без компромис с качеството.
Бързо сглобяване: Лесен и бърз за монтаж, с възможност за доставка в рамките на 4 до 6 седмици.


Модулност и гъвкавост

Лесно разглобяване и преместване: Навесът може лесно да бъде разглобен и преместен на друго място или разширен при нужда.
Многофункционалност: Подходящ за съхранение на дърва, фураж, зърнени култури, торове и може да бъде адаптиран към нуждите на развъждане.


Селскостопанският навес за съхранение Shelterall® е универсално, икономично и ефективно решение за съхранение на разнообразни материали. С неговата гъвкавост, високо качество и лесно сглобяване, той осигурява надеждна защита и оптимално използване на пространството, като същевременно предоставя възможност за лесно разширяване и преместване.