Chamber

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

СЛАМОПРЕСА DEUTZ-FAHR CHAMBER

ИНТЕГРАЛНАТА С ОРЕБРЕНИ РОТОРИ ПРЕСА ПРОИЗВЕЖДА КОМПАКТНИ, ПЕРФЕКТНО ОФОРМЕНИ БАЛИ С МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО.

Всяка минута е от значение, когато работите в тази област, така че когато се променят метеорологичните условия, уникалните новаторски решения използвани в DEUTZ – FAHR Roto – прес балиращи машини, може да променят всичко различно.

Преса-събирачка
Новаторският дизайн на този 2.30 м. събирач означава , че дори и най-дебелите и най-високите откоси се събират ефективно и бързо. Системите за контрол и регулиране на височината означават, че машината тясно следва контурите на терена , за да се осигури пълно събиране.

POWERTRACK
14 стоманени ролки с асиметрично оребрена повърхност, гарантират ефективното и надеждно въртене на бала. Всяка ролка е монтирана на тежкотоварни лагери. Ролките са изработени от най-високо качество стомана и се състоят от два припокриващи се раздела, които са пресовани и заварени заедно по цялата им ширина за превъзходна скованост0. Радиални пръстени намиращи се във всяка ролка предлагат допълнителна армировка , за перфектно сцепление и компресия, докато се сформира бала . Всяка ролка е индивидуално подвижна, за да се улесни рутинната поддръжка и ремонт.
DEUTZ – FAHR Fixmaster Roto балиращи машини, могат да бъдат оборудвани с канап или нетни свързващи системи , или комбинация от двете.
Свързващите системи играят решаваща роля в процеса на пресоване за транспортиране и съхранение.

Колкото по-малко е времето за свързване, толкова по-висока е и производителността. Всички промени, необходими за процеса на свързване се извършват от удобен панел за управление в кабината на трактора .

При балиращите машини на DEUTZ – FAHR FM 235, системата на свързване е разположена в предната част на машината, за максимална видимост от мястото на водача.

AutoPlus
Практичен и лесен за инсталиране и употреба контролен панел AutoPlus е разположен в близост до седалката на водача и го поставя в основата на процеси като например:  свързване, брой бали и контрол на балирането. Звукови и видими предупредителни сигнали информират оператора, когато балата е напълно оформена. Системата за опаковане може след това или да се задейства автоматично или ръчно.

ISOBUS
Всички DEUTZ – FAHR FM 235 машини са съвместими с ISOBUS технологията, която позволява на устройството да комуникира директно със системата за контрол на трактора и елиминира нуждата от допълнителни мерки за контрол и наблюдение.

ГАЛЕРИЯ

Затвори менюто