CompactMaster (On the go)

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

СЛАМОПРЕСА DEUTZ-FAHR COMPACTMASTER (ON THE GO)

УНИКАЛНАТА КОНСТРУКЦИЯ И ДИЗАЙН СЪЧЕТАВАТ ДВЕ ФУНКЦИИ В ЕДНА МАШИНА, КОЕТО ПРАВИ DEUTZ – FAHR COMPACTMASTER ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАНЕВРЕНА И ИДЕАЛНА ЗА УПОТРЕБА В ОГРАНИЧЕНИ ПРОСТРАНСТВА И ПРИ РАБОТА ПОД НАКЛОН.

С тегло само 3495 килограма и с определен диаметър на балата от 125 см, DEUTZ – FAHR CompactMaster – е изключително компактен и лек.

Интегрирана система за опаковане

Долната основа на компресиращата камера завърта 125 сантиметровия диаметър на новосформираната балата и я синхронизира през целия процес на опаковане. Машината е оборудвана с две 750 милиметра в диаметър предварително обтегнати единици като стандарт и са интегрирани с високоскоростен опаковащ пръстен, който увива балата с 6 слоя фолио за 18 секунди. А пропорционален клапан предотвратява повреждане на фолито от постепенно ускоряване и забавяне на опаковането в началото и в края на цикъла . След достатъчен брой слоеве фолио приложени на балата, долната част на компресиращата камера се отваря надолу. Едновременно с това, опаковащият пръстен се повдига, като позволява на балата да се притъркули по земята. Ако е необходимо, машината може да бъде оборудвана и с устройство за вертикално поставяне на балата върху равна повърхност.

Когато процесът на опаковане е завършен, фолиото се нарязва от вертикалните филмови ножове и балата се притъркулва, след което компресиращата камера се затваря отново и е готова да сформира следващата бала.

ГАЛЕРИЯ

Затвори менюто