РЕМАРКЕ DEUTZ-FAHR

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

С ниския си център на тежестта, AlpMaster е идеалното решение за малки ферми за товарене в хълмист или планински терен. Диапазонът на AlpMaster се състои от два модела – AlpMaster 2200, с капацитет от 22м³ и AlpMaster, с капацитет 28м³. Транспортирането на тези товарещи вагони по шосе не е проблем, тъй като те могат да бъдат теглени при скорости до 40км/час. The FeedMaster 3000, с капацитет от 30м³, и FeedMaster 3600 (тридесет и шест метра кубични мера) са несъмнено точния избор за малки и средни стопанства и са оборудвани със система от датчици, която автоматично отваря и контролира задната порта. За подобряване на практичността и удобството на оператора, индикатор за нивото на запълване на товара гарантира, че ремаркето е запълнено равномерно и че използва своя пълен капацитет.

С капацитет от 39 и 65м³, FeedMaster 3900 и FeedMaster 6500 са замислени да бъдат решение на нуждите на широк спектър от ферми  и разполагат с изцяло стоманена рама и надстройка за изключителна издръжливост и намалени оперативни разходи. С предлаганите обеми на натоварване 42-78м³ и капацитет до 12 тона, FeedMaster 4200,  FeedMaster 4400 и FeedMaster 7800 представляват идеалното решение, когато фураж е отреден за силаж. Мощности високо натоварване на тези машини увеличава производителността и намалява разходите. Със забележително тиха работа и превъзходно качество на рязане за отлични резултати отличават Дойц Фар от конкуренцията.

И двете AlpMaster и FeedMaster версии могат да бъдат оборудвани със система с ножове съответно с 16 или 33 остриета. Системата се състои от голям ротор с наклонени зъби за отлична производителност на рязане, по-голяма плътност и по-лесен поток на материала. Идеална за силаж, системата се предлага с 16 остриета с дължина на рязане от 96мм (AlpMaster), или 33 остриета с дължина на рязане 40мм (FeedMaster) . Система за премахване на външни тела, намалява разходите за ремонт и подобрява изключително качеството на рязане. Режещият блок просто се плъзга, за да позволи замяна на острието без никакви специални инструменти. Това лесно и изключително практично решение спестява време и разходи за поддръжка.

Затвори менюто