Ремарке ROYAL от BERGMANN

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

РЕМАРКЕ “ROYAL” ОТ BERGMANN
СЪС СВОЯТА ШИРОКА КОНТАКТНА ПОВЪРХНОСТ И ГОЛЯМ ДИАМЕТЪР НА ГРАЙФЕРА НА ГУМИТЕ, ТОВА РЕМАРКЕ ГАРАНТИРА ЗАВИДНА СТАБИЛНОСТ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЕГЛЕЩА СПОСОБНОСТ.

С ремаркето ROYAL на BERGMANN вие ще товарите големи количества добита реколта от полето, а също така ще преминавата през мокри и труднопроходими терени с изумителна скорост. Опционално, машината може да бъде оборудвана с широки гуми. Със своята широка контактна повърхност и голям диаметър на грайфера, тези гуми гарантират критична стабилност и изключителна теглеща способност.

При двойно роторната система на BERGMANN  процесите на рязане и пресиране са разделени един от друг. Дизайнът и скоростта на въртене на двата ротора са добре синхронизирани, че не може да възникне повреда на материала. Режещият ротор със своите четири спирални редове от зъбци (Ø590мм.) означава необходимост от по-малко енергия) транспортира материала равномерно към 41 ножчета. A втори ротор, снабден с два реда зъбци предава вече нарязан материал внимателно в полето за съхранение с оптимална компресия.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

ГАЛЕРИЯ

Затвори менюто