SILOKING DUO AVANT – (14m³ / 20m³)

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

SILOKING TRAILEDLINE DUO AVANT – СПЕЦИАЛЕН КЛАС
(14М³ / 20М³)

Благодарение на оптимизираната конусообразна геометрия и изключително компактната конструкция, Duo Avant позволява по-ефективно използване на обем на бункера, дори и ако фуражът е с висок процент на дълговлакнести компоненти. Освен това, Duo Avant осигурява плавно придвижване и надеждност.

Оптимизация на семсването.
Конусообразната форма на бункера с правилно подбран турбо-шнек способстват за идеалната циркулация на дълговлакнестия материал, дори и в долната част на бункера. Ниската консумирана мощност, както и високата функционалност, правят Duo Avant особено ефективно решение.

Интегрирана теглителна рама.
Датчиците на системата за претегляне, интегрирани в шасито на рамата, са монтирани на, а не в самата носеща рама, която е устойчива на усукване и увеличава стабилността за точно претегляне при всякакви условия на натоварване.

SILOKING Duo с два или три шнека впечатлява със своята производителност. Препоръчва се за стопанства с голямо количество глави добитък и при отдалечено разположение на стопанствата.
Предимоството при това изпълнение е уникалната носеща рама SILOKING, която гарантира точно претегляне и висока стабилност при превоз, дори и при неравна повърхност на пътната настилка.

Здрава и стабилна конструкция
Линейната трансмисия, свързваща задвижването по всички шнекове, щади карданните валове и намалява изностването.

Висока производителност
Тандемната и сдвоената оси потушават колебанията, дори при високи скорости на движение и при изцяло напълнен бункер, като осигуряват плавно движение.
Разтоварване до последната сламка
Допълнителните витки за шнека осигуряват пълно изпразване на бункера при разтоварването.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

ГАЛЕРИЯ

Затвори менюто