Система за управление на стадото – DATAFLOW

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

Data Flow II е система за управление на стадото, а също така и система за контрол при доене в реално време от Milkline. Тя се състои от хардуер и софтуер, с набор от инструменти, предназначени да подпомагат ежедневната дейност на земеделския производител.
С Data Flow II може да събират и анализират данни за индивидуалното състояние на всяка крава в стадото, по всяко време.
Въпреки изключително напредналата си система, Data Flow II разполага с много лесен за употреба интерфейс и е лесена за използване и четене.

Избирайки Data Flow II вие избирате:

  •  една система, подходяща за всички видове доилни зали.
  •  много гъвкав софтуеър съответстващ на нуждите на фермера.
  •  усъвършенствана система за съобщения с предупреждения за планирани събития (ветеринарни лечения) и евентуалните предупреждения.
  •  автоматично управление на селектиращите врати и динамично претегляне.
  •  възможност за сравнение на текущите данни за стадото с тези от предходната година.

Управлението на стадото е труден процес, независимо от размера на фермата. Тя често е трудно да се изпълни с всички други ежедневни задължения. Целта на всички земеделски производители, е да се направят своя бизнес по-ефективен и доходоносен. Ето защо имате нужда от постоянен контрол върху здравето на вашите животни, доилния процес и всичко което се случва във вашата ферма.

Milkline предлага DATA FLOW II – много иновативно решение, професионален софтуер за управление на стадото, което ви позволява да се спести време и да имате по-добър контрол над всяко животно в стадото.

Затвори менюто