ТРЪБИ С БЪРЗА ВРЪЗКА

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

Без значение дали в промишлеността или селското стопанство, с тръбите за бързо свързване BAUER HK, винаги ще направите правилния избор. Дълголетието и високото качество на продукта се изразяват в 50 годишен опит.

Оригиналните тръби BAUER HK, могат да се отварят и затварят бързо и само с няколко стъпки. Тридесет градусовият ъгъл – във всички посоки – позволява монтаж на тръбите, дори в пресечена местност.

Бързи за инсталация.

Цялостната система бързо се инсталира, дори в тъмното. Без необходимост от инструменти
– Без хлабави части.

Гъвкавост

Не се поддават на въздействието на налягане и осигуряват отлична гъвкавост на монтажа. Идеални за трудни условия на обекта.

Оригиналните свързващи тръби BAUER HK се свързват лесно и бързо (също и при разкачване), с няколко прости движения на ръката, което предоставя голяма гъвкавост при инсталация – дори и на трудни места – при артикулацията на свръзката до 30 °.

Здрави и надеждни

Изработени от висококачествена стомана с висока якост, резистентност към износване, горещо поцинковани в съответствие с DIN 50976 – неръждаема стомана.

Безопасни

Не се поддават на налягане до 20 бара, при спазване на подходящи условия за уплътняване.

Топлоустойчивост

Издържат до 110 ° C със специални уплътнения.
С опционална система със заключващ щифт. Специална заключваща щифт система – абсолютно необходима за налягането и като защита срещу непреднамерено отваряне.

Затвори менюто