Z562 с ротор и ножове

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

СЛАМОПРЕСА Z562 С РОТОР И НОЖОВЕ

ПРЕСАТА Z562 С РОТОР И НОЖОВЕ, ПРОИЗВОДСТВО НА METAL-FACH Е РАЗВИТ МОДЕЛ НА ПРЕСИТЕ Z562, В КОИТО КАТО ПЪРВИ В СТРАНАТА Е ПРИЛОЖИЛА ИНОВАЦИОНЕН МЕТОД В ПРОИЗВОДСТВОТО НА УВИВАЩИ ПРЕСИ, КЪДЕТО НАДЕЖДНОСТТА И ВИСОКОТО НИВО НА КОМПРЕСИЯ ОСИГУРЯВАТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СИЛАЖ.

Благодарение на това решение, получаваме висококачествен силаж (оптимални условия за силажиране). Пресата Z562 оборудвана с ротор и 13 режещи ножа, дава възможност за по-добро приготвяне на фуража в балите чрез увеличаване на степента на сгъстяване на материала, в резултат на нарязване на събрания материал преди пресоване. Фуражът приготвен с преси с режещи ножове е по-лесен за задаване и за приготвяне през фуражните миксери и значително по-добре е приеман от животните. Режещите ножове са защитени индивидуално от увреждане (чрез пружини). Може много лесно да се скрият чрез хидравличната система. Използването на подбиращо устройство с широчина 180 см увеличава ефективността на събрания материал, а допълнително монтираното устройство за връзване с мрежа увеличава ефективността на събрания материал до 30%.

Пресата е оборудвана също така с апликатор за силажиране на фуража по време на събиране.

Съвременната механична блокада на задната клапа за разлика от хидравличната, облекчава хидравликата на трактора, влияе на увеличаване на капацитета на машината и намаляване на разхода за гориво. Благодарение на приложението на широки колела, пресата е много подходяща за работа на мокри терени.

По поръчка на клиента, пресата може да бъде допълнително оборудвана:

– Централно смазване на верижните колела.

– Апликатор на препарати за подобряване на силажирането.

– Устройство за връзване с мрежа на бали.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

ГАЛЕРИЯ

Затвори менюто