Z577 - самотовареща

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

Оборудвана със съвременен универсален подавач на фолио с широчина 500 мм и 750 мм. Товарното рамо и разстоянията на ролките се регулират благодарение, на което може да увивате бали с размери 1200 х 1200 и 1200 х 1500 мм.

Специалната конструкция на четирите въртящи се вала предотвратява хлъзгането на балите по време на увиване.

Директното предаване на задвижването върху специален коронарен лагер на въртящата маса, води до по-тиха работа на машината и надеждна експлоатация в сравнение с верижните предавки.

Управлението се извършва от кабината на трактора, чрез лост управляващ трисекционната хидравлика оборудвана с жили на Боуден.

 

ФОЛИРАЩА САМОТОВАРЕЩА МАШИНА METAL-FACH Z577
САМОТОВАРЕЩАТА МАШИНА ЗА УВИВАНЕ НА БАЛИ Z237 ИМА СТРАНИЧНА ТОВАРЕЩА ЩИПКА, ОСИГУРЯВАЩА БЪРЗА И ЕФЕКТИВНА РАБОТА, ТЪЙ КАТО СЪБИРАНЕТО И УВИВАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕМИНАВАНЕТО ДО СЛЕДВАЩАТА БАЛА ИЛИ ДО МЯСТОТО НА СКЛАДИРАНЕ.

Машината е оборудвана с уред за рязане/хващащ фолиото благодарение, на които намесата на потребителя се изисква само при товарене на нова ролка фолио. След завършване на процеса на увиване, балата може да бъде поставяна на дъното с помощта на сигурния поставач на бали, което редуцира риска от увреждане на фолиото.

Балиращата машина е оборудвана в система за обръщане на оста на колелата, което води до по-малък размер на транспортната ширина на машината от едната страна, а от другата страна – стабилна характеристика по време на работа (по-голям размер на широчината на машината).

Големият опит на Metal-Fach Sp. z o.o. в производството на балиращи машини гарантира дълга и безаварийна работа.

Балиращата машина има програмиращ брояч, показващ актуалния брой увити бали, време на работа, брой бали, среден брой бали в рамките за час. Броячът може да работи самостоятелно на три полета.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

ГАЛЕРИЯ

Затвори менюто