Z593

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

ФОЛИРАЩА САМОТОВАРЕЩА МАШИНА METAL-FACH Z593
САМОТОВАРЕЩАТА МАШИНА ЗА УВИВАНЕ НА БАЛИ Z593 ИМА ПРЕДНА ТОВАРЕЩА ЩИПКА, ОСИГУРЯВАЩА БЪРЗА И ЕФЕКТИВНА РАБОТА В ЛИНИЯТА НА РАБОТА НА ЗАВИВАЩАТА ПРЕСА.

Процесът на събиране и увиване се извършва по време на преминаване до следващата бала или до мястото на складиране, чрез което се увеличава производителността. Машината е оборудвана с уред за отрязване и хващане на фолиото, благодарение на което намесата на потребителя се изисква само при товарене на нова ролка фолио. След завършване на процеса на увиване, балата деликатно е поставяна на основата с помощта на хидравлично управляващ поставач на бали, което редуцира риска от увреждане на фолиото.

Оборудвана със съвременен универсален подавач на фолио с широчина 500 мм и 750 мм.

Специалната конструкция на четирите въртящи се вала предотвратява хлъзгането на балите по време на увиване.

Директното предаване на задвижването към специалния коронарен лагер на въртящата маса, води до по-тиха работа на машината и надеждна експлоатация в сравнение с верижните предавки.

Управлението се извършва от кабината на трактора, чрез лостове управляващи трисекционната хидравлика оборудвана с жили на Боуден.

Машината за увиване има програмиращ брояч, показващ актуалния брой увити бали, време на работа, брой бали, среден брой бали в рамките на един час. Броячът може да работи самостоятелно на три полета.

Големият опит на Metal-Fach Sp. z o.o. в производството на машините за увиване гарантира дълга и безаварийна работа.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

ГАЛЕРИЯ

Затвори менюто