ЗА МАРПЕКС АГРО

За Марпекс Агро ЕООД


Ние сме компания фокусирана в дистрибуцията на висококачествени селскостопански машини, консумативи и резервни части. Компанията предлагаи сервизна дейност от високо квалифицирани механици и инженери готови да обслужат или ремонтират Вашата техника.


Нашите партньори са глобални Европейски пазарни лидери в лицето на: Техническо разнообразие, множество търговски марки, както и познания за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са постигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа икомуникация с нашите клиенти.


Марпекс Агро редовно взима участие на панаири и изложения и е носител на златен медал за иновация от последното си участие на АГРА 2014. Сетицифирани за качество – ISO:9001 Нашите партньори са глобални европейски пазарни лидери влицето на: Deutz-Fahr, BAUER, SILOKING, Milkline, OXBO, SILOSTOP, Metal-Fach,PETRONAS, SF-Filter и много други.


Основната ни база се намира в гр. Русе, но можете да посетите нашите магазини и във Велико Търново, Стара Загора и Сенокос.