Разпръсквачи - BAUER ULTRA

По- голям добив, благодарение на ефективно напояване. Можете да разчитате на широкообхватните разпръсквачи „BAUER ULTRA”. 

Работят надеждно във всяка ситуация, осигуряват равномерна дистрибуция на водата, реагират при най- малката промяна в налягането и размер на дюзите.

BAUER ULTRA”- постига значително по- големи добиви, като в същото време предлага издръжливост, ниско вложение на труд и лесна употреба. Достига нови висини в поливането, като обхваща значително по- големи площи от конкурентите си на пазара!


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси

ЕФЕКТИВНОСТ НА ВСИЧКИ НИВА
Покупната цена на даден продукт се превърна в най-важния фактор при закупуване на оборудване. 

Тази тенденция промени обхвата на много компании, преминавайки към краткосрочен пазарен подход, който се фокусира върху разходите за покупка вместо върху реалните оперативни разходи. Ние сме твърдо убедени, че нашите клиенти генерират по-голяма полза чрез оптимизиране на оперативните разходи на продуктите, които използват.

Нашите приоритети при разработването на продукти са да се уверим, че те са най-надеждни, винаги работят с оптимална ефективност, лесни са за използване и минимизират загубата на ценни природни ресурси.

Със сигурност е по-малко взискателно и по-икономически осъществимо да се концентрират продуктовите линии на компанията с краткосрочния пазарен подход, но ние вярваме, че доверието в нашата марка се основава на дългосрочното качество и ефективност на нашите продукти и, което е по-важно, възвръщаемостта инвестиция, която нашите клиенти могат да реализират.
- Система с променлив ъгъл (опция)

- Автоматична спирачна система 

- Фланец с много стъпки 

- Голямо напречно сечение на цевта 

- Високопроизводителна дюза 

- Динамичен разбивач на струята (опция)

- Интуитивна настройка на частичен кръг

- Задвижващо рамо с ниска инерция

- Иновативна система за задвижване


Модели:


SR Ultra 101SR Ultra 140SR Ultra 160SR Ultra 202