Преместваеми складове

Наземните преместваеми складове SHELTERALL® са издръжливи и рентабилни тунели за съхранение, подходящи за покриване на готови или полуготови продукти на място. Те са идеални за съхранение директно на земята, на палети или стелажи и отговарят на нуждите на индустрията и логистиката.

С предимства като гъвкави размери, лесен монтаж и максимално оперативно пространство, тези складове осигуряват оптимални условия за съхранение на стоки, суровини и готова продукция.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси
Универсално съхранение за индустрията и логистиката

Гъвкави размери: Ширина от 4,5 до 25 метра, с оптимизиран страничен просвет за максимално използване на вътрешното пространство.

Подходящ за различни продукти: Съхранение на стоки, суровини и готова продукция в складове, центрове за разпространение, производствени предприятия и пристанищни зони.


Ефективност и функционалност

Височина подходяща за разтоварване: Оптимизирани оперативни разходи с височина на билото до 15 метра, подходяща за голямо оборудване и полуремаркета.
Свободностояща арка: Без вътрешни греди за максимално оперативно пространство.
Лесен монтаж: Може да бъде монтиран върху бетонни блокове TOUTABLOC®, без нужда от основа.


Модулност и адаптивност

Без основа и напълно демонтируем: Лесно разглобяване и преместване на всякакъв тип повърхност (асфалт, бетон, уплътнена обратна насипка).
Гъвкава дължина: Позволява лесно създаване на нови места за съхранение, адаптивна към терена и промените в запасите.
Оптимизирана ротация на запасите: Създаване на клетки за съхранение и улеснение на работата на екипите.


Сигурност и надеждност

Съответствие с Еврокодовете: Проектиран съгласно строителните еврокодове, сертифицирани от независим орган.
Огнеупорен брезент: С гаранция 10 години, осигуряваща оптимална хидроизолация.
Производство във Франция: Възползва се от технологията и надеждността на Richel Group, лидер на пазара от 60 години.


Персонализирана поддръжка

Консултации и проучване на проекта: Нашите търговски екипи посещават обекта за детайлни консултации и размер на проекта.
Монтаж и координация: Екипите работят съгласно плана за превенция на клиента, осигурявайки правилната координация на всички участващи.


Наземни преместваеми складове


Наземните преместваеми складове SHELTERALL® са универсално, рентабилно и ефективно решение за съхранение на различни стоки и суровини. С бърз и лесен монтаж, висока функционалност и гъвкавост, тези складове осигуряват надеждно и ефективно съхранение, съответстващо на високите европейски стандарти.