Работилници и затворени халета

Преместваемите работилници и складове SHELTERALL® са здрави, разглобяеми, без фундаменти и бързо монтируеми металотекстилни сгради. Те са идеални за извършване на задачи по поддръжка и обслужване при добри работни условия, като покриват всички ваши нужди в индустриалния и логистичния сектор.

Предлагат гъвкавост, осигурявайки оптимални условия за поддръжка и обслужване на оборудване и машини. Съответстващи на строителните еврокодове, тези сгради гарантират висока издръжливост и надеждност, правейки ги идеалното решение за индустриални и логистични нужди.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси
Модулност и бърз монтаж

Без нужда от основа: Закрепване върху всякакъв вид земя (земя, засипка, бетон или асфалт) или основа (единични стени или бетонни блокове TOUTABLOC®).
Бързо изграждане: По-бързо за инсталиране от традиционните сгради, позволявайки гъвкав монтаж за кратък период от време.
Гъвкав и модулен: Възможност за адаптиране, разширяване и преместване на сградата според нуждите на работилницата.


Надеждност и издръжливост

Високо качество: Възползва се от технологията и опита на Richel Group®, водещият европейски производител на навеси.
Поцинкована стоманена конструкция: Отговаря на изискванията на Еврокодовете за строителство, по-здрава от обикновените палатки за съхранение.
Платнено покритие с гаранция 10 години: Осигурява дълготрайност и защита.


Сигурност и защита

Сертифициране от контролни органи: Проектите са сертифицирани от партньорски контролни органи като SOCOTEC, Bureau Veritas и TUV.
Допълнителна странична защита: Защитни листове или бетонни блокове TOUTABLOC® за предотвратяване на повреди от машини.


Комфортна работна среда

Изолация и вентилация: Опции за изолация и вентилация, които осигуряват комфортна работна среда.
Звукоизолация: Намалява шума, осигурявайки по-добри условия за работа.


Гъвкавост и адаптивност

Преместваемост: Работилниците могат лесно да се сглобяват, разглобяват и преместват в зависимост от нуждите на обекта.Преместваемите работилници SHELTERALL® са универсално, рентабилно и ефективно решение за извършване на задачи по поддръжка и обслужване. С бърз монтаж, висока функционалност и гъвкавост, тези сгради осигуряват надеждни и комфортни условия за работа, отговаряйки на високите европейски стандарти.