Варианти за строителната индустрия

Модулната и рентабилна метално-текстилна конструкция SHELTERALL® е съобразена със строителните еврокодове и е подходяща за всички нужди на строителния сектор. Това готово решение е идеално за съхранение на материали и оборудване на строителни обекти, кариери, бетонови и циментови заводи.

Тя предлага гъвкави размери и лесен монтаж на всякакъв тип земя, осигурявайки ефективност и функционалност. Със своето свободностоящо пространство и естествена вентилация, този навес предоставя оптимални условия за съхранение и улеснява оперативните разходи. Подходящ за различни строителни нужди, SHELTERALL® е надеждно и икономично решение за съвременните строителни професионалисти.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси
Универсално съхранение за строителни нужди

Гъвкави размери: Ширина от 8 до 25 метра, адаптивност за съхранение на инертни материали, пясък, варовик, клинкер, горива от отпадъци, дънна пепел, големи торби, оборудване и машини.

Бърз монтаж: Лесен и бърз монтаж на всякакъв тип земя (асфалт, бетон, пръст), с адаптивни системи за закрепване (винтова котва, анкерна котва, анкерни щифтове, предварително уплътнителна плоча).


Ефективност и функционалност

Височина подходяща за разтоварване: Оптимизирани оперативни разходи с височина на билото, подходяща за полуремаркета и големи строителни машини.
Свободностояща арка: Без вътрешни греди за максимално оперативно пространство.
Естествена вентилация: Тунелен ефект за естествена вентилация по дължината на сградата.
Много висок страничен просвет: Осигурява повече обем от традиционните сгради с колони и улеснява достъпа.


Сигурност и надеждност

Проектиран съгласно строителните еврокодове: Галванизирана стоманена конструкция, отговаряща на европейските стандарти EN 13031-1.

Огнеупорен брезент: Покритие от полиестерна тъкан с PVC покритие, с гаранция от 10 години, осигуряваща оптимална хидроизолация.

Одобрение от независими проектантски бюра: Всеки проект е сертифициран и валидиран.


Икономичност и гъвкавост

Рентабилен: Половината от разходите за традиционно строителство, без компромис с качеството.
Бързо сглобяване: Лесен и бърз монтаж, с възможност за демонтиране, преместване и разширяване.
Модулност: Подходящ за съхранение на насипни отпадъци, зони за сортиране, отстраняване на замърсявания и компостиране.


Персонализирана поддръжка

Консултации и проучване на проекта: Нашите търговски екипи посещават всеки проект за задълбочено проучване и консултации относно размерите, опциите и типа основа.
Индивидуални решения: Екипите помагат да се намерят решения, които отговарят на всички нужди за съхранение.


Модулната и рентабилна конструкция SHELTERALL® е универсално решение за съхранение, подходящо за всички нужди на строителния сектор. С бърз и лесен монтаж, висока функционалност и гъвкавост, този навес осигурява надеждно и ефективно съхранение на материали и оборудване, съответстващо на високите европейски стандарти.