Сезал за рулонни бали BALEMAXX 870

Сезала за рулонни бали BALEMAXX 870 е специално проектиран и произведен за Българския пазар и с най-високо качество. Това се наложи след дългогодишни изпитания и трупане на опит със стандартни продукти от най-реномираните производители, като CLAAS, JOHN DEERE, TAMA. 

  Тегло : 4кг. / ролка   


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси

Сезала за млаки папралелепипедни бали BALEMAX 870 е специално проектиран и произведен за Българския пазар. Това се наложи след дългогодишни изпитания и трупане на опит със стандартни продукти от най-реномираните производители, като CLAAS, JOHN DEERE, TAMA. Оказа се, че България съчетава природните и климатичните условия на двете крайности. Сухо и горещо лято последвано от проливна есен и студена зима в повечето случаи със сняг. 

Затова ние решихме да направим продукт конкретно за нашите условия. UV стабилизиран да не изгаря от слънцето и с вложки за запазване на качеството при студено и дъждовно време. Модела BALEMAXX 870 е точно такъв. Сезалът тип BALEMAXX 870 е най-доброто решение за осигуряване на Вашите бали.

Сезалът се произвежда от най-добрите суровини на базата на дългогодишен опит, с най-новата технология на производство. Използва се за формиране на бали със слама и сено, при балиращи машини с висока степен на уплътняване на балата. Характеристики и предимства на сезала BALLEMAXX ™:

- Висока издръжливост;

- По-висока якост (до 15% при опъване и до 20% при възел) в сравнение с други производители;

- Лесен за развиване - развиването протича гладко и равномерно от началото до края на макарата;

- UV защита (минимум 12 месеца)

- Влакна направени от най-качествените суровини (100% полипропилен;)

- Направен с най-новите технологии;

- Щадящ околната среда


Вижте още

Свържете се с нас!
Направете запитване
Свържете се с нас!
Направете запитване
Свържете се с нас!
Направете запитване
Свържете се с нас!
Направете запитване