Силажно фолио за покриване на силажни ями черно/бяло - POLIFILM

Коекструдираните фолиа на POLIFILM осигуряват оптимално покритие за трева или царевичен силаж в бетонови и земнонасипни силажни ями, като по този начин се осигуряват най-добрите условия за производство на висококачествен силаж и сенаж.

Вашата храна ще има по-добра защита поради отличните механични свойства на филма. Ефекта може да се увеличи, когато се използват в комбинация с кислородната бариера. Нашите фолиа се предлагат в различни цветови комбинации и са с гарантирана стабилност до 15 месеца на UV защита.

Покривните силажни фолиа POLIFILM са сгънати 16 пъти – уникален комфорт за транспортопригодност, също така се изисква много малко място за съхранение и безпроблемна работа. POLIFILM предоставя на клиентите оптимални формули за определени приложения. 


Дебелина: 120 микрона.
Бяло/черно.

Още информация: ⏬ 

Изберете вариант:

Незабавна консултация
0894650674
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси

Най-високите изисквания за качество и процесите за осигуряване на качеството осигуряват надеждна гаранция, че фолиата имат най-високо ниво на устойчивост на пробиване. POLIFILM е един от пионерите въвели най-съвременната технология на производство на фолио ERDE:

След употреба филмите могат да бъдат отнесени към пунктовете за събиране, където те могат да намерят своя път обратно в цикъла на ресурсите . Нашите стандартни фолиа се предлагат в черно / бяло и  15 месеца с UV защита. Благодарение на отличните си механични свойства и висока еластичност, работата с тях е изключително лесна. Специалният процес на екструдиране без използване на регенерирана гума гарантира висока издръжливост, стабилност и гъвкавост. Цвят: черно/бяло!

Бялото се поставя от външната страна за да не привлича слънчевата радиация. Така се гарантира най-добрата ферментация. Вътрешната страна (черното) е третирано с антибактериален материал. Така се намаля развалянето по най-горния слой.

Голямата якост на пробиване и скъсване позволяват да се ограничи дебелината до 120 микрона. Това го прави по-удобно за работа поради по-ниското му тегло. 

Вижте още

Свържете се с нас!
Направете запитване
Свържете се с нас!
Направете запитване
Свържете се с нас!
Направете запитване
РазличниВарианти
Свържете се с нас!
Направете запитване
Свържете се с нас!
Направете запитване
РазличниВарианти