Стационарен миксер и дозираща система - SIloking BIOGAS 4.0

SILOKING StaticLine Biogas 4.0 е разработен за оператори на биогазови инсталации, които отдават голямо значение на най-високия възможен добив на газ и ниската консумация на енергия.

Рязане, смесване, съхранение, дозиране

Системите за вертикално смесване и дозиране SILOKING отрязват дълги материали, осигуряват хомогенна смес и могат да се използват като резервоари за съхранение. Заедно с подходящата технология на подхранване, те осигуряват точно и безаварийно подаване на субстрати във ферментатора.

Работата на системата за последващо хранене е безпроблемна. Всички части, влизащи в контакт с фураж, са изцяло изработени от неръждаема стомана.

SILONOX като стандарт

Смесителният бункер е произведен стандартно от SILONOX. За да се предпази стената и дъното на бункера от киселина и износване, те са оборудвани стандартно със SILONOX. SILONOX е изработен от сплав от неръждаема стомана с изключителна устойчивост на износване. Той е много устойчив срещу корозия, киселини, химически и механични износвания материал. Предлагат се смесителни шнекове, направени изцяло от SILONOX като опция.

Прецизно планиране, модулен дизайн и лесна инсталация

Дизайнът и оборудването на системите за вертикално смесване и дозиране SILOKING са адаптирани към условията и изискванията на място. Професионалната услуга включва точно планиране, подробни чертежи и пълна документация, като се вземат предвид и всички правила за противопожарна защита и системни изисквания. Инсталирането на място е много лесно с опростения дизайн и предварително сглобените компоненти.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси
Стационарни вертикални системи за смесване и дозиране с капацитет на бункера от 9 m³ до 80 m³