Стационарен миксер и дозираща система - SIloking StaticLine 4.0

SILOKING StaticLine Feeding 4.0 е напълно подходящ за интегриране в системи за хранене в закрити помещения (ферми със стационарна система за хранене или центрове за хранене от типа на фуражни куфни).

Електродвигателят и планетарната скоростна кутия на SILOKING StaticLine Feeding 4.0 вертикални смесителни и дозиращи системи са свързани помежду си и са разположени под смесителния бункер в защитено положение. Това прави възможно зареждането на машината от всяка страна и предлага свободна работна зона около смесителната система. Всички вертикални смесителни системи са снабдени с 4-планетна скоростна кутия SILOKING с максимален въртящ момент от 52 000 Nm. Подсилената скосена система и 100% смазване с масло предлагат висока експлоатационна надеждност.

Турбо шнекът SILOKING работи с идеална скорост на шнека от 18 об / мин за смесване и 38 об / мин за пълно изпразване.

Системите за вертикално смесване SILOKING StaticLine Feeding 4.0 могат да бъдат просто интегрирани в съществуващите системи или да бъдат доставени като цялостни инсталации. Системата за претегляне може да бъде оборудвана с интерфейси за лесна връзка с външни системи за управление.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси

Стационарни вертикални системи за смесване и дозиране от 8 m³ до 40 m³ с опционален товаро-разтоварен транспортьор