Поливна макара - Rainstar E

Поливна машина, на която можете да разчитате на сто процента. Машина, която работи уверено, надеждно и допринася за богата реколта. Машина, която запазва стойността си в продължение на десетилетия и винаги е актуална. Това е RAINSTAR E, чисто качество във всяко отношение.

Произведени по типичния за Bauer начин в съответствие с най-високите стандарти за качество и в съответствие с указанията на ISO 9001. Мощно задвижван от радиалната турбина с пълен поток TVR 60. RAINSTAR E може да бъде оборудван с единична, или две оси.

Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси


Може да се използва по класическия начин, с количка с и широкообхватен поливен пистолет.
Като алтернатива може да бъде оборудван и с поливна крилатка. Дигиталните инструменти го правят подходящ за бъдещето. Икономичен е и изглежда добре. ПРЕДИМСТВА:

Горещо поцинковане
Всички стоманени части на нашите Rainstars са горещо поцинковани. Това означава оптимална защита от корозия за нашите машини, което се отразява в стабилната стойност и дългия живот на нашите продукти.Собственоръчно произведени PE-тръби
В продължение на десетилетия „BAUER“ произвежда собствени PE-тръби за „RAINSTAR“. Използвайки специална смес от гранулати, BAUER може да гарантира най-високо и постоянно качество за дълъг живот, дори при най-високите натоварвания.

Поради независимостта и гъвкавостта на нашето собствено производство, е възможно да се коригира стенната- дебелина на всяка една PE-тръба, за да се постигне ниска загуба на налягане и да се спести енергия.Здрави опори на машината
Важен фактор за успешното напояване е поливната макара да е здраво закотвена към земята. Чрез разработването на специална кинематика и изключително плосък ъгъл за опорите, мощността се предава директно в центъра на машината и следователно се разпределяоптимално.
Опорите на хидравличните машини са стандартни за всички модели тип RAINSTAR E.Затворено ядро на барабана
Първият слой на PE- тръбата е слоят, изложен на най-високите сили на прибиране и затова е важно никакви ръбове или малки опорни точки да не повредят PE тръбата и в крайна сметка да намалят нейния живот. За да се предотврати такова износване, всяко ядро на барабан на „Rainstar“ е напълно затворено и оборудвано със специален предпазител на тръбата. Първият слой на PE тръбата лежи върху барабана равномерно и без изкривяване. Тръбата се насочва внимателно в правилната позиция за всеки слой.Прецизно верижно задвижване
Предаването на мощността за прибиране на PE тръбата  макара с големи размери се постига с висококачествена верига и прецизни, лазерно изрязани верижни елементи. Благодарение на големия диаметър на зъбното колело и множеството отделни звена на веригата, силата на прибиране се разпределя оптимално върху голяма площ. Чрез използване на покритие на високо-производителните вериги, се гарантира работа без поддръжка и дълъг живот.Съвършена навиваща система
Прецизната система за навиване ма PE- тръбата е от съществено значение за безпроблемната работа. Тя работи нежно и почти без поддръжка чрез двоен направляващ механизъм за навиване и прецизно задвижван спирално набразден шпиндел. Изключително важно е, че водещите релси са двойно подсилени, с цел да абсорбират натиска и да водят PE-тръбата точно в правилната посока, особено при високи сили на прибиране и ъглово прибиране на PE-тръбите.  Това води до по-дълъг живот на PE-тръбата и безпроблемна работа.
Модели:

E11E21E31E41E51E51 XL 4WE51 XL 4WBE55 LE55 XL