Навес за селскостопански машини

Навесът за селскостопански машини SHELTERALL® е модулен, икономичен и рентабилен комплект, идеален за защита и съхранение на вашето селскостопанско оборудване. Той е препоръчван от фермери, животновъди, зърнопроизводители и кооперации за неговата гъвкавост и надеждност.

Навесът за селскостопански машини SHELTERALL® е универсален, модулен и рентабилен. Той предлага оптимална защита на вашето оборудване от атмосферните условия, лесен и бърз монтаж, и гъвкавост при използване. С възможност за лесно демонтиране и преместване, този навес удължава експлоатационния живот на Вашите машини и оптимизира дългосрочната им производителност.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси
Адаптивност

Универсалност: Подслонява трактори, машини за защита на културите, комбайни, машини за подготовка на почвата, сеитба и торене, машини за гроздобер и друго земеделско оборудване.
Широка гама размери: Тунели с ширина от 4,5 до 25 метра и височина до 11 метра на земята или до 15 метра върху бетонни стени.
Регулируема дължина: Определена според нуждите на фермера.


Оптимални условия за съхранение

Платнено покритие: Бяло отвътре или с полупрозрачна ивица за естествена светлина.
Допълнителни фронтони и врати: Повдигащи се или плъзгащи се, за пълно затваряне и подобрена сигурност на оборудването.
Защита от атмосферни условия: Предпазва машините от дъжд, сняг, град, вятър и пряка слънчева светлина, намалявайки износването и предотвратявайки корозията.


Рентабилност и ефективност

Без нужда от основа: Навесът може да бъде монтиран на всякакъв вид земя (асфалт, бетон, почва) с помощта на анкери.
Бързо сглобяване: Може да бъде доставен и инсталиран в рамките на 4 до 6 седмици, като предлага и опция за решение до ключ.
Лесна демонтаж и преместване: В случай на промяна на дейността или преместване на фермата, навесът може лесно да бъде демонтиран и преместен.


Оптимизация на пространството

Оптимално използване на наличното пространство: Подобрява дългосрочната производителност на машините чрез защита и съхранение в сухи и безопасни условия.
Модулност: Лесно адаптиране към различни нужди, включително животновъдство, съхранение на фураж, зърно, торове, дърво или газови продукти.


Навесът за селскостопански машини SHELTERALL® е универсално, рентабилно и ефективно решение за съхранение на вашето оборудване. С възможност за бързо сглобяване, гъвкавост при монтаж и висока адаптивност, този навес осигурява надеждна защита и удължава експлоатационния живот на машините, което го прави идеален избор за съвременните фермери.