Навес за строителни машини

Модулният, разглобяем и бързо монтиращ се навес SHELTERALL® защитава вашето оборудване на място. Това е идеално решение за професионалисти в строителството, както и компании за отдаване под наем на оборудване и строителни компании.

Навесът предлага гъвкави размери, лесен достъп и сигурност, оптимални условия за съхранение и продължителност на експлоатационния живот на оборудването. Съответства на строителните еврокодове, осигурявайки висока издръжливост и надеждност. 


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси
Универсалност и адаптивност

Гъвкави размери: Ширина от 4,5 до 25 метра, дължината се регулира според нуждите, а височината достига до 11 метра на земята или до 15 метра върху бетонни стени.
Подходящ за всички видове оборудване: Камиони, земекопни машини, повдигащи машини, ремаркета, кофи, материали в големи чували или на палети.


Лесен достъп и сигурност

Отворен дизайн: Сграда, отворена от двете страни за лесен достъп до машините.
Допълнителни фронтони и врати: Повдигащи се или плъзгащи се врати за пълно затваряне и по-добра сигурност.
Опции за защита: Защитни листове за вътрешната страна на брезента, които следват извивката на арката, оптимизирайки пространството.


Оптимални условия за съхранение

Платнено покритие: Бяла вътрешна мембрана осигурява оптимална яркост, а допълнителна полупрозрачна лента по билото добавя повече светлина.
Продължителност на експлоатационния живот: Защитава оборудването от лошо време и намалява износването, корозията и разходите за поддръжка.


Модулност и мобилност

Адаптивна система за закрепване: Подходяща за всякакъв вид земя (асфалт, бетон, почва), позволява лесно сглобяване, разглобяване и преместване на навеса.
Гъвкаво решение: Може да се адаптира към нуждите на работното място, увеличавайки ефективността и рентабилността.
Контейнер SHELTERALL®: Позволява монтаж върху два транспортни контейнера без заваряване или адаптиране, подходящо за съхранение на оборудване.


Съответствие със строителните еврокодове

Безопасност и издръжливост: Отговаря на строителните еврокодове, гарантирайки здравина и дълготрайност.
Използва технологията и надеждността на Richel Group, лидер на пазара от 60 години.Навесът SHELTERALL® за строителни машини и оборудване е модулно, рентабилно и ефективно решение, което осигурява оптимални условия за съхранение и защита на вашето оборудване на работната площадка. С бърз и лесен монтаж, висока функционалност и гъвкавост, този навес отговаря на високите европейски стандарти и е идеален за съвременните строителни професионалисти.