Съхранение на проекти за метанизация

Навесът за съхранение на проекти за метанизация Shelterall® е херметичен, икономичен и модулен тунелен подслон, създаден да отговори на всички нужди, свързани с енергийния преход и метанизацията. Този навес е идеалното решение за фермери и производители на енергия, които търсят безопасно и ефективно съхранение на органични материали.

Той осигурява безопасно и ефективно съхранение на органични материали, като подпомага енергийния преход и развитието на кръговата икономика. Съответства на екологичните разпоредби, контролира температурата и влажността, и е проектиран за издръжливост при тежки условия. Икономичен, лесен за монтаж и модулен, този навес предлага високо качество и гъвкавост за съвременните фермери и производители на енергия.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси

Процесът на метанизация

Метанизацията е процес на анаеробно разграждане на органични материали, при който се генерира биогаз. Този процес включва различни етапи на разграждане на органичната материя от метаногенни бактерии, които преобразуват биомасата в метан и въглероден диоксид. Метанизацията е важна част от кръговата икономика и допринася за намаляване на отпадъците и производството на възобновяема енергия.


Универсално съхранение за метанизация

Подходящ за всички видове органични материали: Съхранява селскостопански отпадъци, обществени отпадъци, отпадъци от хранително-вкусовата промишленост и битови отпадъци.
Съответствие с екологичните разпоредби: Защитава органичните материали от лошо време и замърсяване, като увеличава енергийната ефективност.


Оптимални условия за съхранение

Контрол на температурата и влажността: Подпомага развитието на метаногенни бактерии и подобрява ефективността на метанизацията.
Защита от атмосферни влияния: Предпазва органичните материали и осигурява безопасна среда за операторите и оборудването.
Издръжливост при тежки условия: Проектиран да издържа на тежки условия на околната среда, осигурявайки устойчива работа на съоръженията.


Безопасност и надеждност

Поцинкована стоманена рамка: Отговаря на строителните стандарти Eurocodes.
Одобрение от SOCOTEC: Гарантира висок стандарт на дизайн и производство.
Огнеупорни брезенти: Не разпространяват огън и позволяват излизането на дим, улеснявайки достъпа на пожарникарите в случай на пожар.


Икономичност и ефективност

Оптимално съотношение цена/качество: Полиестерна тъкан с PVC покритие, огнеустойчива, с гаранция от 10 години, осигуряваща оптимална хидроизолация.
Бързо и икономично решение: Лесен и бърз монтаж, който отговаря на всички нужди за съхранение.


Модулност и гъвкавост

Лесно разглобяване и преместване: Може лесно да бъде демонтиран и преместен на друг парцел в зависимост от нуждите.
Многофункционалност: Подходящ за съхранение на торове, зърнени храни, фураж, дървесина, добитък и селскостопанско оборудване.


Съхранение на проекти за метанизация


Навесът за съхранение на проекти за метанизация Shelterall® е универсално, икономично и ефективно решение, което осигурява оптимални условия за съхранение на органични материали. С неговата гъвкавост, високо качество и лесен монтаж, този навес е перфектен за съвременните фермери и производители на енергия, които търсят надеждно и безопасно съхранение за своите проекти.