Тунел за отглеждане на млечни говеда

Тунелът за отглеждане на млечни говеда Shelterall® представлява иновативна и ефективна животновъдна сграда, специално проектирана за развъждане на млечни крави и телета. Този тунел е идеален за фермери, които търсят оптимални условия за здравето и благополучието на своите животни.

Той осигурява оптимални условия за здравето и благополучието на животните чрез ефективна вентилация, изолация и естествено осветление, което намалява стреса и подпомага производството на мляко. Животновъдите се възползват от лесен достъп и почистване, оптимизирано хранене и интегрирани зони за доене и охлаждане на млякото.

Тунелът предлага контролирана инвестиция с бърза доставка и монтаж, като същевременно отговаря на европейските строителни стандарти и осигурява високо качество. Модулният дизайн позволява лесно разширяване и адаптиране към различни приложения, като същевременно предоставя възможност за лесно демонтиране и препродажба, което го прави мащабируемо, надеждно и печелившо решение.


Незабавна консултация
0895506599
Свържете се с нас
и задайте своите въпроси
Хуманно отношение към животните
Оптимална естествена вентилация: Ефективна евакуация на амоняк и прах, която предотвратява топлинния стрес и подпомага производството на мляко.
Изолация: Намалена кондензация и влажност, поддържане на нормална температура за комфорт на животните.
Акустичен комфорт: Намаляване на стреса сред животните чрез минимизиране на шумовото натоварване.
Естествено осветление: Дифузно и хомогенно осветление вътре в тунела, което успокоява животните и стимулира тяхната активност, водейки до подобрено производство на мляко.
Светла вътрешна мембрана: С или без изолация, за подобряване на светлинните условия. Функционалност и удобство за животновъдите


Лесен достъп и почистване, 
Извитите арки улесняват достъпа до сградата и нейното почистване.
Оптимизирано хранене: Централен или страничен канал за хранене, както и зона със слама или кабина за по-добра организация.
Интегрирани зони за доене и охлаждане на млякото: Включва и складови помещения за фураж и оборудване.
Адаптивност към нуждите на фермерите: Тунелът се адаптира към различни работни процеси и позволява групиране на животните на едно място.

Контролирана инвестиция
Оптимизирани разходи за дългосрочна икономическа рентабилност.
Бърза доставка и монтаж: Доставката се извършва в рамките на 4 до 6 седмици, като предлагаме и вариант до ключ за по-малко от 12 седмици.
Гъвкавост при настройването: Може да бъде монтиран със или без фундамент, което осигурява голяма гъвкавост. 
Съответствие с европейските стандарти: Нашите модулни сгради отговарят на европейските строителни стандарти EN13031-1 и/или Еврокодове за строителство, сертифицирани от реномирани инспекционни служби.
Сертифицирано качество: Гарантирано качество на продукцията и подкрепа за местната икономика.

Лесно разширяване:
Бързо и просто разширяване на тунела, за да отговори на нуждите от развитие на фермата.
Многофункционалност: Адаптивност към различни приложения, като съхранение на фураж и земеделски материали.
Бързо демонтиране и препродажба: В случай на промяна на дейността, конструкцията може лесно да се демонтира, препродаде или пригоди за нови нужди.
Тунели за отглеждане на млечни говеда


Тунелите за размножаване предлагат подходящ въздушен обем, отлична светлина и висококачествена вентилация благодарение на тунелния ефект. Изборът на тунел за отглеждане на млечни говеда Shelterall® е избор на мащабируемо, надеждно, печелившо и лесно за изпълнение решение. Нашите местни екипи са готови да отговорят на Вашите специфични нужди и да ви подкрепят по време на вашия проект, гарантирайки успех и удовлетворение.